Mitt navn er Bente Holm Svenbalrud og jeg driver enkeltpersonforetaket A4Hjelpen, lokalisert i Lunner på Hadeland.

Jeg jobber som filosofisk praktiker, mindfulnessinstruktør og tankefeltterapeut. Et trekløver som etter mitt skjønn henger sammen og utfyller hverandre på en utmerket måte.

Fra tidligere er jeg utdannet jurist, med mellomfag i kriminologi. Fra 2008 tok imidlertid livet en ny vending og etter det har jeg gjennomført en master i filosofi, videreutdanning innen etiske- og eksistensielle dialoger, utdannelse innen tankefeltterapi og instruktørutdannelse i mindfulness.

I samme periode har jeg gått fra å jobbe med saksbehandling og ledelse til å jobbe med oppfølging, veiledning og behandling. Jeg har klinisk og pedagogisk erfaring som filosofisk praktiker.

Filsofisk praktiker har jeg blitt etter gjennomført master i filosofi ved Universitetet i Oslo, videreutdanning i etiske- og eksistensielle dialoger ved Høgskolen i Buskerud, samt studiemodul i regi av Norsk selskap for filosofisk praksis (NSFP).

Mindfulnessinstruktør har jeg blitt etter å ha gjennomført instruktørkurs i regi av Creationwork.

Tankefelterapeut har jeg blitt etter kurs ved Mats Uldal International School of TFT, skolen som nå kaller seg NakoTip.

Jeg er medlem av Norsk selskap for filosofisk praksis (NSFP) og Norges Landsforbund av Homøopraktikere (NLH) og følger disse foreningenes etiske retningslinjer.Følg meg gjerne på Facebook eller på Fantasia, bloggen min.
 Fullstendig CV finner du på LinkedIn